Învinși în amicalul cu Levski de golul fostului căpitan

99

ACS Poli a pierdut cel mai important test al iernii, 1-2 cu bulgarii de la Levski Sofia la care l-au cedat gratuit pe căpitanul Srgian Luchin, la începutul anului.

Fotbaliștii timișoreni s-au întâlnit mult mai repede cu cel care până zilele trecute le era coleg și căpitan, Srgian Luchin. Stoperul timișorean și-a înfruntat și chiar a marcat împotriva fostei sale echipe vineri cu ocazia amicalului pe care noul său team, Levski Sofia, l-a disputat cu ACS Poli. Bulgarii s-au impus cu 2-1 la capătul unui meci echilibrat în care, în premieră, Florin Marin i-a avut la dispoziție pe toți cei trei jucători transferați până acum: Rajcomar, Pisas, Abel Suarez.

Olandezul Pisas a marcat primul său gol pentru timișoreni în meciul său de debut. Aripa de 22 de ani a deschis scorul în confruntarea de la Belek cu un șut frumos din marginea careului, în minutul 26. Ocupanta locului secund în Bulgaria a întors însă scorul în următoarele cinci minute după două gafe ale defensivei. Mai întâi fundașii l-au uitat liber pe Nar în centrul careului iar acesta a înscris lejer, iar două minute mai târziu Luchin a împins mingea în plasă după o bâlbâială colectivă.

Marin a început cu următorii: Smaranda – Belu, Bocșan, Melinte, D. Popescu – O. Popescu, Sorescu – Bărbuț, Hernandez, Pisas – Rajcomar. Au intrat în partea a doua Fridrich, Doman, Abel Suarez.

Bănățeanii mai au programat un singur amical în stagiul din Antalya, vor înfrunta echipa georgiană FC Chikhura Sachkere în 31 ianuarie. În 2 februarie elevii lui Florin Marin vor reveni în țară.

LĂSAȚI UN MESAJ