Învinsă de oboseală și propriile erori, Poli se înclină la Voluntari

97

ACS Poli a suferit cel de-a cincilea eșec stagional, 1-4 pe terenul lui FC Voluntari. Oboseala din sferturile Cupei Ligii și-a spus cuvântul și alb-violeții au cedat în fața echipei antrenate de fostul antrenor Florin Marin.

Tehnicianul Ionuț Popa s-a temut de programarea neinspirată a LPF-ului la trei zile distanță de duelul câștigat din Cupa Ligii. Iar temerile antrenorului s-au adeverit la Voluntari, unde Poli a arătat ca o echipă vlăguită. Bănățenii au ținut aproape de adversar și propriile erori din final au dus la majorarea scorului. În schimb alb-violeții au câștigat un atacant, brazilianul Henrique și-a făcut reintrarea cu un gol.

După un start echilibrat de joc gazdele au dat prima lovitură în minutul 20 prin golul frumos marcat de Marinescu cu un șut sănătos la de 21 de metri. Tabela s-a schimbat înaintea pauzei când Popadiuc a fost lansat singur cu Curileac și a marcat pentru 2-0.

Oaspeții au început mai ofensiv partea secundă și Popovici a avut câteva bune oportunități de a-și readuce în joc echipa. Golul timișorenilor a picat în minutul 72 și a venit din piciorul brazilianului Pedro Henrique. Controversatul vârf intrase în teren de 6 minute înainte de a-l loba pe Bornescu din 12 metri.

La 1-2 au început gafele defensivei lui Popa. Mai întâi Șeroni a avut o intrare de județ la Căpățână și a acordat un penalty. A executat veteranul Cernat și a înscris pentru 3-1. Trecuseră două minute de la golul lui Poli. Nu avea să se încheie așa pentru că a mai venit o eroare. Curileac a degajat un balon direct în piciorul lui Cernat și acesta l-a lobat de la 30 de metri pentru 4-1 în minutul 86.

ACS Poli: Curileac – Novak, Șeroni, Scutaru, Străuț – Artean – Doman, Llorente, Croitoru (min. 80, Mailat), Roșu (min. 86, Cârstocea) – Popovici (min. 66, Henrique).

 

LĂSAȚI UN MESAJ