Învingători în meciul defensivelor din Liga Zimbrilor

121

Handbaliștii timișoreni sunt pentru o seară lideri în Liga Zimbrilor în urma victoriei reușite miercuri, în prima rundă de la reluarea întrecerii masculine: 24-23 cu Dobrogea Sud Constanța.

”Meciul apărărilor” le-a adus miercuri seara față în față pe SCM Politehnica și Dobrogea Sud Constanța într-un joc important pentru zona podiumului. Cele mai bune defensive din campionat au fost piesa centrală a acestei partide. Iar rezultatul s-a văzut: 24-23. Cu punctele adunate miercuri seara, Poli urcă pe prima poziție până joi; Steaua București va câștiga la masa verde cu 10-0 partida cu retrasa HC Odorhei și va reveni pe primul loc.

Gazdele au avut ceva mai multă ambiție și inspirație în ultimele minute, câștigând o partidă de mare luptă. Ambele echipe au avut perioade mai bune de joc și balanța s-a înclinat pe rând în fiecare parte. Poli avea 13-11 la pauză, dar Dobrogea Sud reușea desprinderea maximă: 20-17. Finalul s-a trăit cu sufletul la gură pentru că oaspeții au avut ultimul atac și șansa de a egala.

Pero Milosevic, antrenor SCM Politehnica: ”Este o victorie importantă pentru noi, în fața unei echipe foarte bune, cu o bancă mai numeroasă ca a noastră și cu un buget mai mare. Este important că am reușit să câștigăm chiar dacă nu am jucat perfect; este foarte greu să joci foarte bine tot timpul. Vom lua fiecare meci pas cu pas, acum ne gândim la următorul, cel de la Suceava”.

Politehnica: Marjanovic 6 goluri, Orbovic 5 goluri, Fenici 3 goluri, Hrimiuc 5 goluri, Krsto Milosevic 2 goluri, Lasica 2 goluri, Vuk Milosevic 1 gol. Pentru Dobrogea Sud s-au evidențiat Malinovic 5 goluri și Vujovic 4 goluri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ