13.1 C
Timișoara
sâmbătă 24 februarie 2024

Investiție de anvergură în Ghiroda

Primarul comunei, Ionuț Stănușoiu, anunță că va începe, foarte curând, construcția unui centru pentru persoane vârstnice din Ghiroda.
Centrul va fi unul ultramodern, urmând să ofere facilități de top persoanelor aflate în nevoie din localitate, care vor apela la serviciile stabilimentului. Iată anunțul primarului în privința noului obiectiv edilitar:
„Încă din noiembrie 2023, avem contract de finanțare semnat, iar acum avem și primele imagini generate cu viitorul centru de zi pentru persoane vârstnice din Ghiroda!
Centrul de zi a fost conceput ca un spațiu dedicat îngrijirii și susținerii comunității persoanelor în vârstă din localitatea Ghiroda.
Spatiul se dezvoltă firesc pe un singur nivel, cu o volumetrie simplă, ce integrează spații prin care este promovată interacțiunea socială.
Centrul dispune de o sală multifuncțională/restaurant, oferind beneficiarilor posibilitatea de a savura mesele într-un ambient plăcut și, în același timp, de a se bucura de momente de socializare. Aici, se oferă servicii medicale de bază pentru menținerea stării de sănătate, precum și programe de recuperare post-traumatice coordonate de profesioniști în domeniul fizioterapiei.
În plus, centrul detine servicii de întreținere ce include diverse facilități: un salon de coafură și un cabinet de podologie, contribuind astfel la îmbunătățirea stării generale de bine a beneficiarilor.
Nu în ultimul rând, centrul va deține și o echipă mobilă de asistență medicală la domiciliu pentru persoanele care nu se pot deplasa. Prin acest proiect se aduc numeroase beneficii pentru comunitatea locală, toate având ca scop îmbunătățirea calității vieții și susținerea unei comunități sănătoase, echilibrate și incluzive”.

Alte subiecte :

Citește și :