Întrerupere apă caldă și rece – lucrări Aquatim și pe fonduri europene – 28/29 aug. 2023 și 29 aug. 2023

46

Având în vedere notificarea transmisă de către AQUATIM SA privind efectuarea unor lucrări de conectare conducte, programate a se executa la intersecția Căii Aradului cu str. Amurgului, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor la PT 26, începând din această seara (luni, 28.08.2023), de la ora 22.00, până mâine dimineața (marți, 29.08.2023), ora 08.00. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe următoarele străzi: Miresei, Calea Sever Bocu, Calea Aradului, Calea Torontalului, Biserica Agape, BCR, Asirom, Cowork Timișoara – în total un număr de 44 de branșamente.

Totodată, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în ziua de marți, 29.08.2023, de la ora 0800 la ora 1800, la următoarele puncte termice: 20, 71, 72, 73, 74, 74A, 75, STPT, Aquatim – sediul secundar de pe str. Baader și Clinica de Boli Infecțioase Victor Babeș. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Baader, Drăgășani, Golescu, Înfrățirii, Take Ionescu, Virtuții, Tapia, Dorobanților, Lugojului, Renașterii, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, Basel, Geneva, Lorena, Samuel Micu, Zurich, M. Kogalniceanu, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei – în total un număr de 204 branșamente.

Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

„Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!” spun specialiștii Colterm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.