Instruirea primarilor din Caraș-Severin s-a terminat pe… mese – VIDEO

3249

Vicepreședintele Ionuț Popovici a fost filmat la un fel de chef după instruire. Cum? Urcat pe mese, dansa frenetic pe melodii sârbești. Întrebat de jurnaliști cine a plătit pentru cheful ce l-a urcat pe masă, Popovici le-a spus că nu poate spune cine a plătit, ”nu am aceste date”!

Recent mai multe publicații locale au dat niște filmări în care tot unii lideri din Consiliul Județean Caraș-Severin se prosteau cântând la saxofon, dar au fost și alte fotografii și discuții despre chefurile liderilor județeni.

Imaginile de la cheful cu pricina vin de la Băile Herculane, acolo unde, la un hotel de lux, primarii, secretarii și contabilii UAT-urilor din județ au fost chemați la instruire de către Instituția Prefectului și Consiliul Județean Caraș-Severin. A avut loc și un meci de fotbal între primarii din Caraș-Severin cu primarii din Timiș, ambii coordonați de președinții celor două consilii județene și, se pare, pentru că tot era cazarea plătită, s-a lăsat cu un chef monstru!

Chef la care vicepreședintele CJ Caraș-Severin, Ionuț Popovici, poate fi văzut cum dansa pe mese, Silviu Hurduzeu, președintele CJ și Darian Ciobanu, secretarul județului, fac și ei atmosferă iar șeful Ocolului Silvic Văliug, Mihai Bona, are ceva treabă cu bustul directoarei economice Gina Pavel.

chef-caras-severin

„Nu știu dacă la ora 8 seara Consiliul Județean organizează petreceri. Nu era în timpul serviciului. Acolo a fost o masă la care au fost invitați nu numai cei din Consiliul Județean, au fost invitați primarii din județ, secretarii, contabilii ș.a.m.d., până la un moment dat, când s-a făcut instruirea. Ăsta a fost un eveniment pentru socializare, pentru a ne cunoaște mai bine, habar n-am. În timpul meu liber nu cred că pot fi tras la răspundere pentru ceea ce fac, chiar dacă sunt persoană publică”. Întrebat de bani, Popovici recunoaște franc: „Nu am aceste amănunte, nu m-am ocupat eu de partea financiară”, a declarat Ionuț Popovici pentru Express de Banat. Jurnaliștii mai spun că președintele Silviu Hurduzeu nu a dat nicio explicație.

2 COMENTARII

  1. Ionut, distreaza-te taica acum cat esti tanar, nu te uita in gura ,,Pacaliciului” care te-ar musca de cur daca ar utea… eu ma minunez de atceva… CE PENIBILA VOCE…

LĂSAȚI UN MESAJ