Înjunghiată de 50 de ori. Destinul tragic al tinerei românce care își vindea trupul în Belgia pentru a-și construi o casă

1539

Laura B., o tânără în vârstă de 20 de ani, originară din orașul Târgu-Cărbunești, a fost găsită moartă într-un apartament din orașul Etterbeek din Belgia. Potrivit anchetatorilor, pe trupul tinerei au fost identificate 50 de lovituri de cuțit.

Trupul neînsuflețit a fost găsit în cursul zilei de vineri, criminalul fiind arestat. Se pare că agresiunea ar fi avut loc în urmă cu câteva zile. Potrivit unor surse se pare că tânăra gorjeancă era damă de companie, iar cel care a ucis-o îi fusese client. Iubitul gorjencei a spus polițiștilor că Laura B. punea bani deoparte pentru a se întoarce în România și a construi o casă.

Laura făcuse școala la Târgu-Cărbunești, orașul unde se născuse și a trăit până să plece în Belgia. Fusese acasă luna trecută. Cunoscuții sunt șocați de teribila veste.

Orașul Târgu-Cărbunești este a doua oară zguduit de vești tragice săptămâna aceasta. Prima a venit la începutul săptămânii, când gorjeanul Sorin Olteanu și-a ucis soția. Acesta este din Târgu-Cărbunești și locuia cu soția în Timișoara. Acum, localnicilor nu le vine să creadă că Laura, fata pe care o știau de mică, a fost ucisă cu bestialitate în Belgia.

sursa: paginaolteniei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ