Încă o intersecție din Timișoara, sufocată de liniuțe amețitoare, ca la Pasajul Jiul. Unde au apărut marcajele

1185

Inaugurarea Pasajului Popa Șapcă și a străzii care poartă același nume nu este departe.

În ultimele zile, în spațiul public au fost vehiculate informații potrivit cărora pasajul și strada cu pricina vor fi inaugurate în 28 mai, chiar de ziua primarului Robu. Însă, edilul șef susține nu se va întâmpla asta și că ar dori sa inaugureze obiectivele a doua zi, adică marți, în 29 mai.

Un lucru este sigur. În zona Popa Șapcă se fac ultimele pregătiri. Marcajele de pe șosea și trotuare au fost trasate. Și nu oricum, ci în stilul ”original” de la Pasajul Jiul, care a dus Timișoara în presa internațională. Intersecția străzii Popa Șapcă și a străzii Demetriade a fost marcată în același stil adoptat la intersecția Jiul – cu o multitudine de liniuțe care să-i îndrume pe șoferi.

Imaginile de la Pasajul Jiul care îi vor face pe șoferi să se întrebe dacă au consumat substanțe halucinogene

intersectie marcaje jiul5

Imediat după trasarea marcajelor rutiere (foto) de la intersecţia Bulevardului Republicii cu strada Jiul, spaţiul online s-a umplut de comentarii comice. Şoferii s-au crucit când au văzut zeci de liniuţe care, cel puţin la o primă vedere, nu prea aveau logică. ”Premiera” marcajelor de la Timișoara a ajuns anul trecut chiar și în presa internațională.

Rămâne de văzut dacă timișorenii se vor sesiza și în legătură cu marcajele identice de la pasajul Popa Șapcă.

Robu se dezlănțuie. Care este adevărul în legătură cu multitudinea de marcaje de la Pasajul Jiul

foto – blog.valentinalex.eu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ