Îngrozitor! Un șoarece se plimbă printre lactate, supermarketul crede că este o campanie de denigrare – video

360

Un arădean a filmat un șoarece plimbându-se printre produsele de pe raftul unui supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu, din zona Lebăda.
Grozăvia pare să se fi întâmplat sâmbătă după-masa, în jurul orei 16, la un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu, în zona Lebăda. Arădeanul a avut ghinionul de a se „întâlni” cu un șoarece care mișuna printre cutiile de iaurt aflate pe raftul supermarketului. Acesta a filmat și fotografiat rozătoarea ce se ascundea după produse, iar apoi a postat imaginile șocante pe o rețea socială. Postarea arădeanului a strâns, în doar două ore, aproape 400 de distribuiri și zeci de comentarii, scriu jurnaliștii de la Aradon.

Culmea ironiei, produsele printre care se plimba rozătoarea se numesc „Vreau din România”, însă, atunci când vezi un șoricel plimbându-se peste capacele cutiilor de iaurt, parcă nu îți mai vine să… vrei din România.

Lanțul de supermarketuri, prezent la nivel național, a mai avut o problemă de acest gen în urmă cu aproximativ două săptămâni, când într-un supermarket din Curtea de Argeș, un șoarece a fost filmat plimbându-se prin vitrina de carne.

Într-un drept la replică transmis Aradon conducerea companiei crede că este doar o campanie de discreditare: „avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni”.
Totodată, Agud Viorel, directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arad, a trimis o echipă de control la fața locului, care va încerca să afle dacă s-au respectat procedurile de deratizare și verificările uzuale specifice. În funcție de ce vor găsi acolo, inspectorii vor aplica și eventualele sancțiuni necesare, mai scriu cei de la Aradon.

LĂSAȚI UN MESAJ