Informații de ultimă oră despre pensiile tuturor românilor ! Ce se întâmplă cu valoarea punctului de pensie !

536

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut câteva precizări referitoare la punctul de pensie, dar și la vârsta de pensionare.

Punctul de pensie va ajunge la 1.775 până în 2020, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

În ceea ce privește Legea pensiilor, Liviu Dragnea a declarat că în acest moment sunt trei variante, variante care vor fi discutate în coaliție  săptămâna viitoare.

„Ce ne interesează este faptul să se pună ordine în sistem, să îndreptăm nedreptățile, astfel încât pensiile să crească și să se respecte în mod judicios principul contributivității. Cel mai important este acela de a ave un punct de vedere structurat, după care vom prezenta această lege.

Este foarte important să eliminăm nedreptățile în condițiile nu avem niște reguli coerente, în condițiile în care de-a lungul anilor nimeni nu a avut curajul să aibă o abordare serioasă asupra legii pensiilor complexă. 

În ceea ce privește modificarea vârstei de pensionare, va fi o discuție pe care o vom avea. Trebuie argumente serioase pentru amodifica vârsta de pensionare, trebuie să fie niște reguli clare, simple, de bun simț cae trebuie să fie înțelese de oameni. Toate nedreptățile din sistemul de pensii trebuie să fie îndreptate. De-a lungul anilor au fost nedreptăți foarte mari. În această sesiune parlamentară trebuie ca legea pensiei să treacă de Parlament. Nicio pensie nu va scădea” a mai declarat Liviu Dragnea.

sursă: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ