Corabia Piraţilor a andocat la Dumbrăviţa, special pentru prichindei! Video

691

Primăria Dumbrăviţa şi Consiliul Local din localitate au încercat să fie şi pe placul copiilor, amenajând Parcul Central cu un mobilier mai deosebit, care încă de la inaugurare a fost pe placul şi gustul prichindeilor: Corabia Piraţilor, plină de tot felul de topogane, care să îi încânte pe cei mici.

“Noi ţinem foarte mult la copiii noştri şi din doi în doi ani reînnoim parcul. Anul acesta am venit cu ceva mai deosebit, cu această corabie a piraţilor, mă bucur că suntem printre primele trei localităţi din ţară care au achiziţionat aşa ceva. Vom merge mai departe şi vom achiziţiona şi alte obiecte de joacă pentru copii”, a spus Victor Malac, primarul comunei Dumbrăviţa.

Corabia dedicată celor mici a fost adusă de la Târgu Mureş, o asemenea ambarcațiune existând în doar trei locuri din ţară, al treilea fiind Dumbrăviţa.

“Sunt foarte bucuros că am putut să mobilăm parcul cu acest vapor pentru piraţi, pentru bucuria copiilor şi pentru design-ul parcului central”, a spus viceprimarul comunei Dumbrăviţa, Arpad Miklos.

LĂSAȚI UN MESAJ