Incredibil de inconștient! Cine a produs accidentul în care au fost implicate 4 mașini, duminică seara!

532

Accidentul petrecut duminică seara, la intrarea în Curtici, județul Arad, în jurul orei 19:30, s-a soldat cu trei victime, dintre care doi minori, iar polițiștii au constatat că șoferul autoturismului care a produs accidentul era sub influența alcoolului. Cauza producerii accidentului a fost neacordarea priorității la pasaj.

Conducătorul vinovat este cel care a ajuns cu mașina în lanul de porumb, iar potrivit unui cititor Special Arad, martor la fața locului, pe bancheta din spate se afla unul dintre copii, de circa 9-10 ani, căruia îi curgea sânge din gură și plângea în hohote.

„Eu am ajuns acolo probabil prima dupa accident am fost prima care m-am oprit la ei. Masina din porumb avea in ea un copilas de cca 9-10 ani care plangea de numa si ii curgea sange din gurita pe care nu l-a bagat nimeni in seama. Eu am mers si l-am luat in brate,taicas-o era beat rupt ii simteai mirosul de alchool de la 1 metru. Si cand am zis la domnul cu masina din mijlocul drumului suna la ambulanta,taicas-o(celui mic) nu,nu suna ca sa nu vina politia…..imi venea sa-l bat. Dupa ce a sunat mi-a luat taicas-o copilui care abia a vrut sa mearga la el”, ne scris cititorul pe Facebook.

Impact violent între patru mașini, pe o șosea din vestul țării! FOTO

sursă: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.