Incident violent la Judecătoria Timişoara. Un procuror, atacat de inculpat

548

Un incident violent s-a petrecut la Judecătoria Timişoara. Aflată în mijlocul şedinţei de judecată, o procuroare a fost atacată de persoana care urma să fie arestată 30 de zile pentru o tâlhărie.

„În data de 17.07.2016, ora 12.00, persoana vătămată M.L., având calitatea de procuror și aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, la sediul Judecătoriei Timişoara, la camera 278, unde se afla pentru a susţine în faţa instanţei propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, în dosarul penal nr. 5897/P/2016, ar fi fost lovită cu ambele mâini, ce erau încătușate, în zona feței de către inculpata Nuţu Maria Mirabela, cercetată în stare de reţinere, în dosarul penal menţionat, după dispunerea arestării preventive față de aceasta pentru o perioadă de 30 de zile şi după înmânarea unui exemplar al mandatului de arestare preventivă. În aceleași împrejurări, inculpata i-ar fi adresat persoanei vătămate amenințări cu privire la exercitarea unor acte de violență după ce va fi eliberată. Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 3 zile de îngrijiri medicale”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Totodată, cu privire la incident a fost informată conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiş dispunându-se efectuarea de verificări pentru a se stabili dacă lucrătorii de poliție care însoțeau inculpata aflată în stare de reţinere, au respectat prevederile legale privind procedura de paza şi supraveghere a persoanelor arestate sau reţinute.

LĂSAȚI UN MESAJ