Incident într-un tramvai din Timișoara. Au intervenit medicii SMURD și polițiștii! Foto-video

8824

De un incident neplăcut au avut parte, sâmbătă la amiază, călătorii din tramvaiul 1, care se îndrepta spre stația din zona Catedralei Mitropolitane. Oamenii au alertat autoritățile la numărul de urgență 112 după ce au observat că în tramvai călătorea un om care părea să nu se simtă prea bine, fiind, potrivit spuselor călătorilor, sub influența unor substante chimice precum aurolacul. De asemenea individul tulbura și liniștea pasagerilor.

La fața locului au fost trimise imediat o patrulă de poliție și o autospecială cu medici. Când tramvaiul a oprit în stația din fața Catedralei, medicii SMURD au urcat pentru a investiga starea bărbatului. La fața locului au ajuns între timp și polițiștii care l-au legitimat pe individul în cauză, acesta fiind dat jos, totodată, din mijlocul de transport.

Cel mai probabil, individul se va alege cu un avertisment sau cu o amendă întrucât a tulburat liniștea călătorilor și a consumat substanțe chimice care sunt interzise în spațiul public.

În luna mai a anului 2013, aleşii locali din Timişoara au aprobat un proiect de hotărâre care prevede interzicerea comercializării produselor chimice cunoscute sub denumirea de aurolac – bronz aluminiu, bronz argintiu sau bronz auriu pe raza municipiului. De asemenea, atunci s-a interzis şi consumul acestui produs în spaţiul public

LĂSAȚI UN MESAJ