Casieriile ENEL, închise două zile

185

Magazinele Enel din judeţele Timiş, Caraş – Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise joi, 4 octombrie 2018 și vineri, 5 octombrie 2018, ca urmare a unui eveniment intern.

Începând de luni, 8 octombrie 2018, magazinele Enel vor relua programul obişnuit, care este de luni până vineri, între orele 8 și 16.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel, la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html

În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ