Au riscat și au pierdut! Percheziții la timișenii care au cumpărat bunuri furate. FOTO

91

Aveți grijă de unde cumpărați electrocasnice și utilaje de construcții! Multe provin din furturi și este ilegal să fie achiziționate.

Mascații au călcat, miercuri, casele mai multor persoane bănuite că au achiziționat astfel de bunuri.

”Polițiștii Postului de Poliție Giroc sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, cu sprijinul Biroului de Investigații Criminale și Secția 1 Poliție Rurală, au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Timișoara, la persoane bănuite de tăinuire”, au transmis polițiștii.

Au fost vizate trei persoane, cu vârste între 37 și 41 de ani. Acestea ar fi achiziționat, cu bună știință, mai multe bunuri provenite din furturi din locuințe și imobile aflate în construcție, de pe raza localităților Giroc și Dumbrăvița.

În urma perchezițiilor, la domiciliile celor în cauză au fost descoperite și confiscate televizoare, laptopuri, telefoane mobile și scule folosite în construcții.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, bănuiții fiind conduși la sediul Postului de Poliție Giroc pentru audieri. La activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Glad Voievod” Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ