Începe Cupa Hagi Danone pentru juniorii Banatului

175

Micuții fotbaliști bănățeni au șansa de a ajunge la Campionatul Mondial de la New York. Primul pas îl pot face la etapa regională a Cupei Hagi Danone ce se desfășoară sâmbătă și duminică, la Timișoara.

A opta ediție a Cupei Hagi Danone ajunge în această săptămână și în vestul țării. Pe terenul Liceului cu Program Sportiv Banatul se va desfășura selecția regională pentru județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara. Miza turneului o reprezintă calificarea la faza națională a competiției unde se va stabili campioana României și automat reprezentanta țării la Mondialul Danone care se va juca în 22-24 septembrie, la New York.

Etapele regionale au avut deja loc la Cluj-Napoca și Pitești, iar sâmbătă și duminică cei mai talentați puști din Banat vor juca pentru titlul de campioană zonală și un loc la Turneul Final al celei mai importante competiții de fotbal destinate copiilor din România.

Turneul din acest an are 6 faze zonale la care participă echipele școlare. Turneul Final are loc la Academia Hagi (1-4 iunie), acolo unde celor 6 campioane din țară li se vor adauga 6 cluburi de fotbal: FC Steaua București, Dinamo București, CSU Craiova, Luceafărul Cluj-Napoca, Kinder Sângeorgiu de Mureș și Academia Hagi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.