Bancheri prăduiți în vestul țării! Ce s-a întâmplat!

662

Directoarea unei bănci dintr-un oraş din vestul ţării și soțul ei au fost jefuiți de un fals polițist.

Directoarea unei bănci din Oradea şi soţul acesteia, şef la o companie de asigurări, au fost jefuiţi printr-o metodă inedită.

Un bărbat în uniformă de poliţie s-a prezentat la uşa victimelor. Urmarea a fost surprinzătoare. Imediat ce şi-a imobilizat gazdele, „poliţistul” a intrat în subiect, mărturisindu-le că nu urmează o percheziţie, ci un jaf. „Unde-s banii?”, i-a întrebat el pe soţi, semn că acţiona „la pont”. Nu de alta, dar aceştia tocmai ar fi vândut un teren şi, ca nişte bancheri respectabili, pare-se că îşi ţineau banii „la saltea”, acasă!

Înfricoşaţi, cei doi i-au deconspirat locul unde era dosit teancul de euro, pe care „poliţistul” l-a luat fără a mai căuta şi alte valori, precum bijuterii ori aparatură scumpă, după care a părăsit încăperea.

Ca şi cum n-ar fi fost destul, bărbatul şi-a făcut ieşirea din scenă în stil mare: a scos din garaj una din cele două maşini ale familiei Pojoca, cu care a dispărut fără nicio inhibiţie. A abandonat-o la nici 2 kilometri depărtare, la doi paşi de sediul Poliţiei Municipiului Oradea, în dreptul localului unde iau masa de prânz zeci de ofiţeri şi agenţi.

Sursa: DC News

LĂSAȚI UN MESAJ