Incendiu puternic la Caransebeș, pompierii s-au chinuit trei ore să-l stingă

252

Azi noapte, în jurul orei 01.10, prin apel 112, pompierii au fost sesizaţi asupra producerii unui incendiu care se manifesta la două gospodării învecinate de pe str. N. Titulescu din Caransebeş. Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş s-au deplasat de urgenţă la adresa indicată şi au acţionat imediat pentru limitarea propagării incendiului. Pentru lichidarea completă s-a acţionat timp de aproximativ 3 ore şi a fost necesară decopertarea acoperişului uneia dintre gospodăriile afectate.

Incendiul a izbucnit într-o anexă a uneia din cele două gospodării, iar din cauza faptului că a fost observat târziu, s-a extins la izolaţia termică a imobilului învecinat şi apoi, prin stâlpul din lemn de susţinere a cornişei, la acoperişul celei de-a doua gospodării.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, dar au fost distruse bunuri în valoare estimativă de 100.000 lei, fiind afectate acoperişurile ambelor gospodării şi mai multe încăperi, precum şi aparatură electrocasnică şi izolaţia termică exterioară.

LĂSAȚI UN MESAJ