Încă una, de la ministrul Transporturilor: Lotul 3 din autostrada Deva-Lugoj va fi deschis la sfârșitul lunii septembrie

133

Cei 21 de kilometri de pe Lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj vor fi deschiși circulației la sfârșitul lunii septembrie a anunțat, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Anunțul vine după ce în urmă cu o săptămână Compania de Drumuri rezilia contractul ajuns la circa 99% din lucrări, autoritățile invocând unele neconformități și refuzul constructorului de a acorda zece ani de garanție, în locul celor patru ani stipulați în contractul semnat.

Aflat în vizită pe șantierul autostrăzii Sebeș-Turda, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat joi că lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj va fi dat în circulație la sfârșitul lunii septembrie.

„Lotul 3 va fi deschis undeva la sfârșitul lunii septembrie. A fost preluat de către CNAIR, se fac lucrările. Va fi dat în trafic la sfârșitul lui septembrie. Deci acei 44 de kilometri [n.r. Lotul 4, deschis, deja, ;i Lotul 3] vor fi în integralitate deschiși, se va circula de la Sibiu la Nădlac la profil de autostradă”, a declarat Răzvan Cuc.

În realitate, de la Nădlac la Sibiu nu se va circula în totalitate pe autostradă, ci va exista o „gaură” de circa 13 km între Margina și Holdea unde Compania de drumuri nu a putut licita și realiza la timp o secțiune cu tuneluri.

LĂSAȚI UN MESAJ