Deja-vu îngrijorător. O fată a fost răpită pe o stradă din Caracal şi urcată într-o maşină

505

O femeie din Caracal, județul Olt, a sunat la 112 și a reclamat că o fată a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-o mașină care a plecat spre Slatina. Vehiculul a fost identificat de polițiști, toate persoanele, respectiv trei bărbați și două femei, fiind duse la audieri. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că fata ar fi refuzat să se căsătorească cu unul dintre bărbații aflați în mașină, motiv pentru care acesta ar fi decis să o răpească.

Potrivit Poliției Olt, o femeie din Caracal a sesizat, prin apel la 112, că o fată a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-un autoturism, care a plecat în direcția orașului Slatina.

Polițiștii din cadrul IPJ Olt au reușit să identifice în trafic mașina după aproximativ 10 minute, în orașul Piatra Olt. „În urma verificărilor a reieșit faptul că în autoturism se aflau trei bărbați, din județul Dolj și două femei, din județul Olt. Una dintre femei a declarat polițiștilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Fata urcată fără voia ei în mașină are 20 de ani și este din Caracal, iar bărbații au între 21 și 32 de ani, ei fiind din Băilești, județul Dolj. Toate persoanele care erau în mașină au fost duse la sediul Poliției Caracal, unde, la ora transmiterii acestei știri, sunt audiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.