Încă un jucător de Ligă pentru Politehnica

142

SCM Politehnica Timișoara a bătut palma cu macedoneanul Filip Lazarov pentru ultima poziție rămasă neacoperită. Handbalist cu mare experiență în Liga Campionilor, vine în Banat pentru a acoperi postul de inter stânga.

Medaliata cu bronz a campionatului și-a completat lotul cu un jucător important. Antrenorul Pero Milosevic a cerut insistent un inter stânga, iar după câteva zile conducerea clubului a reușit să bată palma cu un jucător de Liga Campionilor.

Macedoneanul Filip Lazarov este oficial jucătorul lui Poli cu care va juca în Cupa EHF după trei ediții consecutive pe care le-a petrecut cu Vardar Skopje în Liga Campionilor. În vârstă de 31 de ani, are un CV consistent atât la echipa de club cât și la echipa națională. Cu el în lot, Macedonia a ocupat locul 5 și 11 la ultimele două Campionate Europene, respectiv locul 9 la Mondialul din 2015.

Lazarov completează la 6 numărul transferurilor făcute de Poli în această vară alături de muntenegrenii Marko Simovic şi Vuk Milosevic, sârbul Filip Marjanovic, bosniacul Adam Savic și românul Alexandru Gurănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ