Încă o lovitură dată economiei din Caraș-Severin: Percheziții la contrabandiștii de… produse accizabile

923

Poliţiştii de frontieră au pus in executare patru mandate de aducere pentru persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

In continuarea cercetărilor desfasurate într-un dosar penal privind contrabanda cu tigari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, poliţiştii de frontieră judiciari din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au procedat, in data de 8 martie 2016, la punerea în executare a unui număr de 4 mandate de aducere a unor persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

DSC_0020 (1)Pe numele celor patru, cetateni romani domiciliati pe raza judetului Caras-Severin cu varste cuprinse intre 25 si 38 ani, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de 9 martie 2016, persoanele în cauză sa fie prezentate Judecătoriei Moldova-Nouă, cu propunere de arestare preventivă.

În data de 20.02.2016, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Naidăş au efectuat o percheziţie la domiciliul lui Dumitru C., în vârstă de 73 de ani, de pe raza judeţului Caraş-Severin, persoană suspectă de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile, în urma căreia a fost descoperită cantitatea de 6.300 pachete de ţigări netimbrate.

LĂSAȚI UN MESAJ