Încă o dovadă că sistemul de afișaj în stațiile de tramvai funcționează prost

131

Tot mai dese sunt situațiile în care cei ce călătoresc cu mijloacele de transport în comun, în special cu tramvaiele din Timișoara nu au niciun real folos de la panouile de afișaj din stații.

Un călător a postat pe Facebook poze cu timpii de sosire ai unui tramvai. În loc ca timpul de așteptare pentru tramvaiul 6 să scadă odată cu treceea minutelor, panoul afișează timpi tot mai mari. Culmea, garnitura a venit, dar exista riscul ca unii călători să renunțe la cursă văzând creșterea timpului de așteptare.

”Cred ca ar trebui să existe și o notiță explicativă în fiecare stație de tramvai care să ne lumineze cum să descifrăm sosirea tramvaiului”, a scris călătorul alături de fotografii.
Un cititor Banatul azi ne-a sesizat o situație ciudată și legată de aplicația STPT pentru telefoanele mobile. Acesta o folosește mai ales în stațiile unde nu este afișaj electronic. În fiecare dimineață, în stația de pe Iuliu Maniu, tramvaiul 8 este programat să ajungă în jurul orei 10.23, dar de fiecare dată timpul se mărește chiar când tramvaiul trebuie să plece din depou. Unii nu mai așteaptă 10 minute adiționale, dar de multe ori tramvaiul ajunge la ora inițială, desi aplicația nu mai arată acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.