În ce țară trăim? Imaginile care te vor consterna! Ce o pune să facă o mamă, pe fiica sa

757

La Reșita, o mamă și-a pus fiica să fure un portofel cu 1400 de euro. S-a întâmplat ieri, 27 decembrie, în mijlocul orașului.

O femeie se afla într-un magazin din zona Complexului Henn împreună cu fiica sa. La un moment dat, a observat un bărbat care a făcut foarte multe cumpărături și care a plătit pentru ele câteva sute de lei. Omul și-a pus portofelul pe pult și luat de valul cumpărăturilor, l-a uitat acolo pentru câteva minute.

Amănuntul acesta a fost văzut de femeia ce se afla în magazin și care s-a gândit să profite de situație. Aceasta s-a folosit de fiica sa pe care a pus-o să fure portofelul după care a ieșit din magazin.

Totul s-a întâmplat la ora 14 şi 32 de minute. Bărbatul este venit acasă de sărbători și este cetățean austriac. În portofel se aflau toate actele bărbatului, cardurile de sănătate şi bancare plus suma de 800 de lei și 1400 de euro. Realizând ce s-a întâmplat, omul a fost ajutat de către conducerea magazinului care i-a pus la dispoziţie înregistrările de pe camerele de supraveghere din magazin. Acolo se vede cu lux de amănunte toată manevra hoațelor.

Cu toate că este vorba de o sumă mare de bani, omul are nevoie în primul rând de actele de identitate. El face un apel la cei ce recunosc hoatele să dea o mână de ajutor pentru identificarea acestora. Poate fi apleat la telefon 0764 654 299. De primă necesitate îi sunt actele fiindcă în 2 ianuarie trebuie să fie la muncă în Austria. Omul oferă o recompensă celor ce îi pot da o mână de ajutor pentru recuperarea portofelului cu acte, în primul rând.

UPDATE

Cu ajutorul cititorilor infocs.ro, hoața a fost prinsă. Asupra ei au fost găsiți doar 800 de euro și 800 de lei. Cu restul banilor, hoața nu vrea să spună ce a făcut. Portofelul cu acte l-a aruncat la gunoi. Păgubașul ajutat de prieteni și împreunp cu polițiștii au scotocit prin pubele, dar aseara, până la ora 21, nu aveau nici un rezultat.

sursa: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ