Cununie în mormânt. Doi logodnici care au pierit într-o tragedie fără margini, îngropați împreună

4467

Cei doi tineri din Bihor care au murit înainte de Crăciun într-un incendiu devastator au fost înmormântaţi împreună, sicriile lor fiind puse în aceeaşi groapă. Cei doi, Mădălina Abrudan, în vârstă de 25 de ani, şi Marius Haidu, în vârstă de 23 de ani, urmau să se căsătorească.

 Înmormântarea a avut loc chiar în ziua de Ajun în localitatea Drăgăneşti, unde cei doi locuiau.

„Cei care i-au cunoscut stiu că ei s-au iubit foarte mult astfel încât, în faţa flăcărilor, au rămas împreună încercând să se salveze reciproc. Părinţii Mădălinei, au fost acolo în acea noapte. Atunci, cât şi acum se văd puşi în faţa unor grele încercări. Credinţa lor i-a ajutat să treacă cu demnitate peste aceste evenimente”, se arată pe site-ul Astradrom, al Asociaţiei pentru păstrarea şi promovarea valorilor culturale şi naţionale.

La finalul slujbei, relatează aceeaşi sursa, părintele Eugen Jude, de la parohia Mierag-Tărcăiţa, a spus: „Cazul acestor oameni seamănă cu unele exemple din Noul şi Vechiul Testament, când Dumnezeu îngăduie ispita, dar tot El dă putere să se treacă peste ea. Cel mai asemănător este cazul lui Iov din Vechiul Testament”.

Cele două sicrie ale tinerilor logodnici au fost aşezate în aceeaşi groapă, „aşa cum doi tineri care se iubesc, după căsătorie trebuie să rămână în aceeaşi casă”, notează aceeaşi sursă. Se pare că înmormântarea a avut loc chiar de ziua de naştere a tatălui fetei.

Cununia Mădălinei şi lui Marius era programată pentru luna mai 2018.

Tragedie cumplită înainte de Crăciun. Doi tineri, viitori miri, au murit în chinuri teribile, noaptea trecută

sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ