În finală pentru Cupa României! SCM Politehnica a trecut de Minaur în Final Four

122

Politehnica Timișoara are șansa de a câștiga duminică Cupa României la handbal masculin. Studenții s-au calificat în ultimul cu 30-28 în semifinala cu Minaur Baia Mare încheiată de puține minute.

Întregul oraș și întregul județ vor fi alături de handbaliștii timișoreni în finala de duminică a Cupei României! SCM Politehnica este prima finalistă a competiției după ce și-a asigurat locul în meciul pentru trofeu: 30-28 cu Minaur Baia Mare în meciul de deschidere al Final Four-ului de la Constanța.

Cu ultima Cupă câștigată în urmă cu 30 de ani, mai exact în 1986, Poli are o foame are de trofee și prima șansă i s-a ivit în acest week-end. Câștigarea trofeului vine la pachet cu calificarea automată în Cupa EHF.

Trupa condusă de Pero Milosevic s-a impus cu 30-28 în prima semifinală a turneului final găzduit de Constanța. O victorie muncită și decisă abia în ultimele secunde. Bănățenii au condus aproape în permanență pe tabelă și au avut 15-13 la pauza mare, dar s-au văzut depășiți de băimăreni în ultimele zece minute. Ultimele minute au fost pe muchie cuțit și Poli a fost mai inspirată decât adversara.

Politehnica: Marjanovic 9 goluri, Orbovic 9 goluri, Vuk Milosevic 5 goluri, Fenici 2 goluri, Hrimiuc 2 goluri, Santeiu 1 gol, Cîmpan 1 gol, Krsto Milosevic 1 gol. Golgheterii lui Minaur au fost Ragot 9 goluri, Dragas 8 goluri, Căbuț 8 goluri.

Politehnica își așteaptă adversarul în finala de duminică, ora 16,30, transmisă de DigiSport 3. Cea de-a doua finalistă se stabilește în această după-amiază, după duelul dintre gazdele de la HC Dobrogea Sud și liderul Ligii Naționale Steaua București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.