În Banat: cererile în căsătorie, mai aproape de soare

66

Mai rapid la destinație! Acest criteriu este tot mai important pentru o zonă dinamică precum Vestul României. Oamenii de afaceri, dar și turiștii recurg tot mai des la zborul cu avionul.

În Banat a crescut interesul pentru zborurile efectuate cu avioanele charter de dimensiuni mici: în anul 2015 acest mod de deplasare a luat un avânt de 20%. Numărul cererilor pentru zboruri charter private în străinătate a crescut, în vestul României, în 2015, cu 45%, în timp ce numărul acestora în țară a crescut cu 30%.

Interesul pentru zboruri de agrement este la rându-i tot mai mare, susținut de date concrete. Astfel, în anul 2015 s-au efectuat cu 25% mai multe zboruri de agrement deasupra Timișoarei față de anul precedent. Numărul de turiști străini care au apelat la zborurile de agrement în Timișoara și în zona Banatului s-a dublat față de anul anterior. Pot fi survolate astfel împrejurimile Timișoarei sau chiar rezervațiile naturale din Munții Semenic, Munții Aninei sau Retezatul.

Dacă toate celelalte motive de a zbura cu un avion charter intră în sfera obișnuitului, survolurile speciale pentru o cerere în căsătorie reprezintă momente de dublă emoție. Tocmai acesta este și motivul pentru care au devenit o modă cererile în căsătorie… în avion! Și nu într-un avion de linie, ci într-unul închiriat special pentru marele eveniment.

La înălțime, cererea în căsătorie va fi cu siguranță una de nerefuzat. Iar dacă prinzi și o ofertă bună, îmbini armonios utilul cu plăcutul. Numai anul trecut, compania MaxAir din Timișoara a organizat peste 30 de astfel de cereri în căsătorie la înălțime. Surpriza a fost că toate s-au încheiat cu un „DA” hotărât. Cu alte cuvinte, nu ai nicio șansă să te alegi cu un refuz la propunerea făcută printre nori.

LĂSAȚI UN MESAJ