Impact violent între un tramvai și o mașină! O femeie gravidă a rămas încarcerată

253

Un accident violent s-a petrecut miercuri, în jurul orei 13:20, chiar în fața Stadionului „Francisc Neumann”, din zona UTA.

Astfel, o femeie aflată la volanul unui autoturism marca Fiat, înmatriculat în județul Argeș, care circula din direcția Atrium Mall înspre zona UTA, chiar în fața stadionului nu a acordat prioritate unui tramvai aflat în mișcare pe aceeași direcție de mers într-o zonă în care este interzis virajul la stânga.

În urma impactului, conducătoarea auto a fost rănită, aceasta fiind transportată de către un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Primele informații arată că femeia este însărcinată. La fața locului a fost prezent și un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad, pentru a o scoate pe conducătoarea auto dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a produs acest accident.

Totodată, circulația tramvaielor pe sensul de mers dinspre Gară spre cartierul Vlaicu a fost blocat preț de aproximativ jumătate de oră.

De menționat ar putea fi și faptul că, la producerea acestui accident se poate să fi contribuit și lipsa unui indicator „interzis virajul la stânga” din zona respectivă, având în vedere că există o bandă de circulație care permite virajul la stânga, însă accesul se face prin următoarea intersecție.

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ