Impact violent între două mașini, surprins de camerele video! Cinci oameni răniți în Timiș

372

Cinci persoane au fost rănite vineri la prânz pe șoseaua de centură a municipiului Lugoj. Accidentul s-a petrecut în fata unei parcări, iar polițiștii susțin că la originea acestui grav eveniment rutier ar fi fost greșeala unui șofer care nu a acordat prioritate unui alt conducător auto. În accident au fost implicate două autoturisme, care au fost serios avariate. Impactul dintre cele două autoturisme, în urma căruia cinci persoane au ajuns la spital, a fost surprins de camerele de supraveghere de la parcarea din zonă.

acc ljDintre cele cinci persoane, doua au fost scoase din masini de catre pompieri, dupa ce au ramas încarcerate, sși au fost transportate de urgență la spitalul din Lugoj.

”La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 6 ofițeri și 16 subofițeri, 4 echipaje SAJ și două echipaje de poliție. Pompierii militari au asigurat și masurile PSI necesare”, a anunțat ISU Timiș.

Circulația în zonă a fost blocată pe timpul intervenției echipelor de salvare. Polițiștii vor stabili cauza exactă a producerii accidentului, cercetările fiind făcute într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angajații parcării au făcut publice imaginile care îi vor ajuta pe polițiști să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul. Pe imagini se vede clar cum autoturismul care circulă din direcția Timișoara încearcă să intre în parcare fără să acorde prioritate unui autoturism care circulă din direcția Caransebeș.

LĂSAȚI UN MESAJ