UPDATE: Impact violent. Două mașini distruse, după o coliziune, în Banat FOTO

3054

Douî mașini s-au făcut zob după ce s-au ciocnit. Accidentul s-a petrecut în Arad. Polițiștii au ajuns de urgență la fața locului și încă fac cercetări pentru a vedea cum s-a produs impactul.

Din primele informații, se pare că unul dintre șoferi ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus.
UPDATE: Polițiștii au finalizat cercetările preliminare la fața locului. Din primele informații, polițiștii au stabilit că în această dimineață, în jurul orei 07.50, un arădean de 31 ani a condus un autoturism pe Str. Eugen Popa spre Bld. Nicolae Titulescu. Întrucât nu a adaptat viteza la conditiile meteo-rutiere, partea carosabilă fiind acoperită cu mâzgă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o arădeancă de 42 ani care circula pe banda 2, pe sensul de mers Bld. Nicolae Titulescu – Str. Cetății.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorilor auto. Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest și nu se aflau sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ