Deținut de la Penitenciarul Timișoara, dispărut de la punctul de lucru. A fost capturat după doar câteva ore

27

Un deținut al Penitenciarului Timișoara a băgat în alertă oamenii legii după ce a dispărrut de la punctul de lucru.

Astăzi, în jurul orei 7.30 s-a constatat că deţinutul Kovacs Sandor – Gyorgy, în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la 2 ani, 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, clasificat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru exterior Fan Curier.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, a transmis Penitenciaul.

În jurul orei 09:00, deținutul a fost capturat în localitatea Ianova, județul Timiș, de către o echipă de căutare constituită din polițiști de penitenciare, angajați ai Penitenciarului Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ