Impact între un TIR și un autoturism, în vestul țării. Traficul a fost oprit pentru aterizarea elicopterului SMURD

593

Accident grav de circulație între un TIR și un autoturism, între localităţile bihorene Borod şi Corniţel. Un orădean de 30 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă, a intrat pe contrasens direct în TIR.

Poliţia Română a anunţat că a oprit traficul pentru aterizarea elicopterului SMURD, care are misiunea să preia de urgenţă şoferul autoturismului, grav rănit.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, între localităţile Borod şi Corniţel, judeţul Bihor, acolo unde a avut loc o coliziune frontală între un autotren şi un autoturism. În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul rutier a fost întrerupt pentru a permite aterizarea elicopterului SMURD”, se arată pe portalul Poliţiei Române.

Şoferul a fost adus la Spitalul Judeţean din Oradea

„Nu s-a impus intervenţia echipajului de descarcerare. Şoferul a fost asistat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi predat echipajului de pe elicopterul SMURD. Era conştient”, a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ