„I-am zdrobit capul pentru că încă mai gâfâia”. Ana Maria Lăcrămioara şi-a găsit sfârşitul în mâinile bărbatului iubit

628

Ana Maria Lăcrămioara a avut parte de un sfârşit dramatic la doar 36 de ani, din mâinile bărbatului iubit. Bărbatul a fost condamnat acum la închisoare pe viaţă, în Italia.

În luna noiembrie 2019, femeia, care era însărcinată în luna a patra, a fost ucisă cu bestialitate de Antonio Borgia, care voia să scape cu orice preţ de sarcina femeii, pentru că îi strica imaginea de „bărbat respectabil, a unui om de familie și antreprenor”.

În documentele care s-au aflat pe rolul instanţei, italianul susţinea că românca ar fi rămas însărcinată cu un alt bărbat şi că el fusese şantajat de ea. Potrivit stiridiaspora.ro, interceptat în închisoare, bărbatul ar fi spus: „Această cățea m-a făcut de râs pe mine, intențiile ei erau să mă consume, pentru că și ea știa că bebelușul nu este al meu. Această româncă m-a lovit cu pumnul și mi-a cerut 3.000 de euro”.

Mai întâi, Ana a fost înjunghiată în lateral, apoi, în timp ce încerca să se apere, a fost târâtă de picior. Apoi a luat un băț și a lovit-o în cap cu el: „I-am dat două lovituri bune, dar ea nu murea. Avea o gaură în lateral, cu tupeu. Așa că i-am tăiat gâtul ca să se poată odihni. I-am zdrobit capul pentru că încă mai gâfâia”.

Chinul Anei nu s-ar fi terminat nici aici, pentru că bărbatul intenţiona să o şi ardă, însă nu a mai apucat.„Pregătisem lemnul, îl făceam să dispară complet. Preparasem și acidul clojrhidric, l-am strecurat într-un butoi și aș fi topit-o”.
Sirsa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ