Hiturile ,,Sará perché ti amo” și ,,Mamma Maria” vor răsuna în Banat! Când și unde vine trupa Ricchi e Poveri

583

Duo-ul Ricchi e Poveri revine să concerteze în România, la trei ani după ultima întâlnire cu fanii grupului.

Primul concert susținut de  Angela Brambati şi Angelo Sotgiu are loc la Timișoara, în data de 27 iunie 2017, de la ora 20.00. Pe scena din Parcul Rozelor se vor auzi hiturile “Sará perché ti amo”, “Mamma Maria” şi “Se m’innamoro”. Cel de-al doilea concert este programat pe 12 octombrie la Sala Palatului din București.

Proiectul Ricchi e Poveri s-a născut în Italia anului 1967 sub forma unui cvartet dar care a suferit schimbări de componență. “Sará perché ti amo”, piesa cu care Ricchi e Poveri au participat în 1981 la Festivalul din Sanremo, i-a făcut faimoși și a bătut şi recordul de cel mai vândut single al anului, cu peste 7 milioane de exemplare. 1985 este anul consacrării definitive, trupa câştigă Festivalul din Sanremo cu piesa “Se m’innamoro”. În cei 50 de ani de activitate muzicală au lansat 17 albume de studio, 15 compilaţii şi au vândut peste 20 de milioane de discuri.

Lansat la începutul acestui an, cel mai recent single Ricchi e Poveri e intitulat “Marikita” (Gărgărița). Este o piesă cu ritmuri latino, estivală, cântată în spaniolă şi aleasă de Fausto Brizzi pentru coloana sonoră a filmului “Poveri ma ricchi”.

Biletele au fost puse în vânzare, iar până în 9 iunie pot fi cumpărate la prețuri de 70, 95, 130, sau 170 lei (Timișoara). Începând de pe data de 10 iunie, biletele costă 80, 110, 150, 200, 250 lei – VIP (Timișoara), în funcţie de distanța față de scenă. Biletele se pot cumpăra online sau prin rețeaua Eventim.

sursă: radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ