Haos total pe străzile Timișoarei! Șoferii circulă bară la bară

260

Multitudinea de lucrări de asfaltare a marilor artere din zona centrală a Timișoarei a creat haos în oraș. Miercuri dimineața, șoferii au circulat bară la bară pe bulevarrdul Michelangelo, Bulevardul Brătianu și pe alte străduțe din centru.

Oamenii s-au plâns pe rețelele de socializare și au postat fotografii în care se vede cât de greu se ciruclă. Iar școala nici nu a început încă!
”DE EVITAT! Blocaj complet pe tot b-dul Pârvan. De pe pod de la Michelangelo până la Universitatea de Vest am făcut 40 de minute. Mai am încă pe atât până la intersecția cu Mihai Viteazu. Incredibil!”, a scris un șofer pe Facebook.

”De evitat, se circulă bară la bară, 09:20”, a postat un altul.

”Timișoara strangulată! Cum naiba să te mai poți deplasa în traficul ăsta!? Și nu a început școala ….. Mulțumiri marelui conducător de pe CD Loga”, se mai plânge un șofer.

Potrivit programului de lucru al Primăriei Timișoara, miecuri, se lucrează pe bulevardul Michelangelo, bulevardul I. C. Brătianu și pe strada Sirius.

De asemenea, edilul șef promite că toate lucrările vor fi gata, cel puțin în centru, până la începrea școlii, în 9 septembrie.
Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ