Handbaliștii timișoreni sunt în grafic la jumătatea întrecerii

93

Sezonul cu cele mai multe probleme de buget a adus paradoxal cea mai bună clasare în vacanța de iarnă pentru Politehnica Timișoara.

Nici clubul de handbal studențesc nu avea cum să fie ocolit de problemele de finanțare existente în sportul timișorean. Poli a dat semnalul recesiunii în vară, odată cu anularea unor transferuri motivate de subdimensionarea bugetului. Nimeni nu avea însă să preconizeze blocajul total din partea autoritățiilor locale începând cu luna septembrie, însă în cele din urmă și handbaliștii au resimțit efectele ”blocadei”.

Asta însă nu a oprit-o pe Poli să reușească cea mai bună primă parte a stagiunii din ultimii ani. Pentru prima oară alb-violeții sunt în obiectiv la jumătatea întrecerii, deși au existat și încă există restanțe salariale. Poli e pe locul 7 după disputarea a patru etape din retur.

”Într-adevăr în anul cu cele mai multe probleme financiare am reușit cele mai bune rezultate. Se putea și mai sus de locul 7 dacă nu pierdeam puncte foarte ușor în finalul unor jocuri. A fost neșansa, greșeli individuale sau tactice, absentele si accidentarile care ne-au costat câteva puncte. Suntem mulțumiți cu ce am realizat până în prezent și ne vom bate până la capăt”, a declarat vicepreședintele clubului Dan Dumitru.

Iarna nu va aduce noutăți în lotul pregătit de Pero Milosevic, perioada de transferuri nu le face deloc cu ochiul alb-violeților. În primul rând din considerente financiare și apoi din simplul motiv că actualul lot este considerat mulțumitor.

”Nu cred că vom face transferuri. Cu acest lot am început sezonul și avem încredere în acești băieți. Au dovedit mult caracter și înțelegere, deși au existat și restanțe salariale de trei luni nimeni nu a vrut să plece. Toți vor să rămână și să lupte până la capăt”, a punctat oficialul studenților.

Meciurile din Liga Națională reîncep în luna februarie, Poli având programată reunirea de după vacanța cu o lună mai devreme.

LĂSAȚI UN MESAJ