Handbaliștii își cer dreptatea: ”Nu este normal să fim arbitrați așa”

66

Ultimele arbitraje de care au avut parte i-au înfuriat la maxim pe handbaliștii timișoreni. ”Nu este normal să fim arbitrați în acest fel. Vrem să fim respectați”, cer oficialii SCM-ului.

Handbaliștii timișoreni sunt furioși pentru ultimele evenimente de care au avut parte. Arbitrajul ultimelor deplasări îi nemulțumesc complet pe oficialii clubului și îi descumpănesc pe jucători și antrenori. ”Nu vreau să cred că este un complot împotriva noastră. De asemenea vreau să cred că răspunsul la memoriul nostru către federație să nu fi fost arbitrajul de la București. Nu este normal că fim arbitrați în acest fel așa cum s-a întâmplat la Constanța și la București.

Dacă la Călărași am avut opt goluri și putem spune că avem o vină, la Constanța și București nu e normal să se întâmple așa, sunt două cupluri de arbitri internaționali. Sunt reținut, au experiență, nu se poate contesta valoarea. Dacă zece minute se întâmplă ce se întâmplă nu poți să refulezi.

Se tot vorbește de comportamentul nostru de pe bancă, dar nu putem să tăcem din gură când suntem fluierați în așa măsură”, acuză vicele secției de handbal, Dan Dumitru.

SCM Politehnica a pierdut sâmbătă duelul din capitală, 23-21 cu CSM București. Pentru a doua deplasare la rând bănățenii au acuzat deciziile nedrepte și arbitrajul părtinitor, de această dată fiind vorba de cuplul numărul 1 al României – perechea Din -Dinu. ”Am avut un arbitraj pe care l-ați văzut cu toții. Nu înțeleg de ce la meciurile din București nu suntem respectați. Oricum am jucat cu o echipă cu un buget foarte mare, nu știu de ce era nevoie de așa ceva”, a completat și antrenorul Pero Milosevic.

Poli reface drumul către capitală joi pentru disputa cu Steaua București de la Chiajna. Este a patra deplasare a sezonului pentru studenți.

LĂSAȚI UN MESAJ