Grup de zeci de migranți, descoperiți ascunși într-un TIR VIDEO/FOTO

72

 La Nădlac II, polițiștii de frontieră au descoperit un grup de 25 de transfugi care încercau sa iasă ilegal din România și să intre în Ungaria. Aceștia erau ascunși în interiorul unui TIR.

„În data de 12.07.2019, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul turc E.M., în vârstă de 50 de ani, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă. Conform documentelor de însoţire, şoferul transporta role de aluminiu, cu destinaţia Germania”, ne informează Poliția de Frontieră.

În urma controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, în interiorul semiremorcii, au fost descoperite ascunse douăzeci şi cinci de persoane. Polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni irakieni, sirieni şi iranieni, grupul fiind format din doisprezece bărbați, cinci femei şi opt minori. Potrivit poliției, migranții au vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani, iar minorii între 1 şi 17 ani, cei în cauză intenţionând să ajungă în Germania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ