Grinzi transportate pe autostrada A1, posibile resticții

26

Zilele acestea s-ar putea institui restricții de viteză pe autostada A1. CNAIR anunță că două transporturi agabaritice vor străbate Banatul în drumul lor spre Ungaria. Transporturile vor porni mâine și sunt programate să ajungă la Nădlac II în 16 decembrie.

Traseul este: Port Agigea– DN39A – DN39 – A4 – A2 – DN Centura București – DN1A – A1 – Pitești – DN7 – SIBIU – A1 – ȘOIUMUȘ – DN76 – DN7 – SĂCĂMAȘ – DN68A – MARGINA –A1 – NĂDLAC II PTF

Vehiculele transportă grinzi. Lățimea maximă a vehiculelor este de 2,75 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ