O fotografie aparte. Un pompier arădean a salvat și tricolorul dintr-un incendiu

55

Un polițist, care în timpul liber activează ca pompier voluntar, a salvat drapelul României care arbora pe o clădire din apropierea Stației CFR Curtici, care a fost cuprinsă de un incendiu.

În cursul serii de marți, pompierii au fost solicitați să intervină la clădirea din apropierea Stației CFR Curtici, unde a fost anunțat un incendiu.

„Incendiul a fost lichidat după aproape patru ore de eforturi deosebite, în conditii dificile. Pompierii Detașamentului Arad și-au făcut din nou datoria, nu au dat nici un pas înapoi, reușind sa stingă incendiul, fără ca acesta să se propage la întreaga clădire sau la cele învecinate“, a informat ISU Arad.

„Știm, e un clișeu, dar credem ca imaginea aceasta face mai mult de o mie de cuvinte. Omul din imagine este Silviu Mihăilă, polițist, iar în timpul liber pompieri voluntar la SVSU Curtici, și un prieten al nostru, despre care am mai vorbit. Aseară a dovedit din nou că are România, tricolorul și tot ce e legat de simbolurile naționale în suflet. A insistat să nu lase tricolorul în flăcări. Unul din salvatorii Detașamentului Arad l-a coborât de pe clădire, iar Silviu, cu drag, l-a luat acasă“, au spus reprezentanții ISU Arad.

foto – ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ