Grindeanu către conducerea Consiliului Județean Timiș: ”Văd că nu vă descurcați fără mine” FOTO-VIDEO

1470

După ce în cursul zilei de ieri a fost în Caraș Severin, descinderea în Banat a premierului Sorin Grindeanu continuă astăzi cu o vizită de lucru în județul care l-a propulsat în fruntea Guvernului.

Prima întâlnire a fost una de suflet. Grindeanu s-a întâlnit cu foștii colegi din Consiliul Județean Timiș. ”Am plecat de două luni și văd că nu vă descurcați fără mine” a încercat să glumească Grindeanu cu aleșii județeni prezenți la întâlnirea de la Palatul Administrativ.

Premierul Grindeanu așteaptă de la administrația județului dar și de la aleșii locali din Timiș să se descurce și fără sprijinul Guvernului. El le-a dat un semnal clar în acest sens celor prezenți: ”Sunt proiecte frumose pe care aștept să fie implementate și duse la bun sfârșit nu neapărat numai așteptând ajutorul de la Guvern ci prin accesarea de fonduri europene, prin proiectele puse la dispoziție de Uniunea Europeană”

Președintele Consililului Judetean Timiș, Călin Dobra, a făcut o prezentare a proiectelor pe care intenționează să le pună în practică începând din acest an. Dobra a asigurat asistența că prioritatea sa va fi proiectul centurii de ocolire a municipiului prin parte de sud.

Sorin Grindeanu va susține o conferință în jurul prânzului. Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ