Grigoraş a refuzat oferta de la Poli: „Când te duci la piaţă trebuie să ai şi ceva în buzunar, pentru că nu mai se vinde ca la ţară, pe caiet”

557

ACS Poli Timişoara rămâne în continuare fără antrenor, după ce Petre Grigoraş a refuzat şi el oferta timişorenilor. Se pare că neînţelegerile au fost de natură financiară.

„Ne-am întâlnit pe drum, lucrurile păreau a se fi rezolvat, dar din păcate, nu am ajuns la un numitor comun şi am făcut cale întoarsă, momentan. Când te duci la piaţă trebuie să ai şi ceva în buzunar, pentru că nu mai se vinde ca la ţară, pe caiet. Dacă eşti băiat bun, eşti considerat fraier. Dacă eşti băiat cu personalitate şi îţi impui punctul de vedere, eşti considerat rău, aşa că aş vrea să redevin rău, ca să nu mai fiu liber. Chiar nu se poate în orice condiţii şi să lucrezi gratis sau, eu ştiu, să lucrezi, să primeşti nu ştiu când şi nu ştiu când”, a declarat Grigoraş în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

După ce reprezentanţii Poli Timişoara au mai fost refuzaţi şi de Cosmin Contra, care a declinat şi el oferta, Petre Grigoraş, Dorinel Munteanu şi Claudiu Niculescu au fost variantele sondajului iniţiat pe o reţea de socializare, dar fanii au fost îndemnaţi să vină şi cu alte propuneri.

Cu doar 15 puncte, timişorenii sunt, penultimii în play-out-ul Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.