Regele Mihai se află în continuare sub îngrijirea medicilor, la reşedinţa sa, Principesa Margareta dă petrecere de ziua ei la Peleş

315

Principesa Margareta va organiza sâmbătă 26 martie, la Castelul Peleş din Sinaia, o petrecere cu ocazia zilei sale de naştere şi a 135 de ani de la proclamarea Regatului României. În această perioadă, Regele Mihai se află în continuare în convalescenţă, fiind sub îngrijirea medicilor, la reşedinţa sa.

Cu această ocazie, Principesa Margareta va acorda primele medalii în calitate de Custode al Coroanei Regale. Printre cei care vor fi medaliaţi se numără ministrul educaţiei, Adrian Curaj, mitropolitul Teofan al Moldovei şi Bucovinei, scriitorul Mircea Cărtărescu, mitropolitul Iosif al Europei Occidentale, Societatea Naţională de Cruce Roie din România.

La festivităţi au fost invitaţi şi premierul Dacian Cioloş şi vicepremierul Vasile Dâncu, împreună cu soţiile. Decernările de medalii vor fi urmate de un concert aniversar în Sala de Muzică şi de o recepţie în Salonul Italian şi Salonul Maur.

LĂSAȚI UN MESAJ