24.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 iulie 2024

Grecia, vizată de un nou cod de ploi torențiale și furtuni. Zonele afectate

Ploi torențiale și furtuni s-ar putea produce, marți, în mai multe regiuni din Grecia, potrivit unei atenționări emise de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit sursei citate, Serviciul local de Meteorologie din Grecia a emis o prognoză de vreme nefavorabilă pentru marți, 16 iulie, respectiv ploi torențiale, furtuni, vânt în rafale, conform news.ro.

Zonele afectate sunt: Insulele Ionice; Epir; Vestul Macedoniei; Macedonia Centrală; Estul şi Vestul Greciei Centrale; Peloponez; Insulele Sporade; Peninsula Attica; Thesalia.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 şi +302106744544, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență au la dispoziție şi telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.

Sursa: protv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Tot mai mulți „bucătari” parchează „tigăile” pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Ce amenzi riscă împătimiții acestui sport extrem?

Mai mulți șoferi din Timișoara au fost amendați fiindcă au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Aceștia au fost înștiințați și sancționați. „ (...)potrivit...

Republica Moldova, o destinație interesantă de business pentru firmele timișene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Primăria Municipiului Bălți și Camera de Comerț și Industrie a Republicii...

Citește și :