Grav accident pe DN7! Un autoturism și două TIR-uri implicate

1115

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în cursul acestei dimineți, la ora 08.00, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi două autotrenuri, traficul rutier pe DN7 Lipova – Deva, este blocat, pe raza localităţii Petriş.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Update: Cele trei autovehicule au fost implicate într-o tamponare în lanț, din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers față de autovehiculul din față. Conducătorul autoturismului – marca Opel – se deplasa pe drumul național 7 și în timp ce a încercat să efectueze un viraj la stânga pentru a intra pe drumul județean 707, spre Petriș, a fost lovit din spate de un autocamion care nu a păstrat distanța de siguranță în mers față de mașină. După ce autocamionul a lovit autoturismul, un alt autocamion a intrat în spatele primului autocamion, cauza fiind tot din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers.

În urma tamponării în lanț polițiștii i-au sancționat contravențional pe șoferii celor două autocamioane cu câte 580 de lei și 3 puncte de penalizare pentru că nu au păstrat distanța de siguranță în mers față de autovehiculul din față. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime – din fericire – ci doar cu pagube materiale.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ