Investiție majoră în Timiș! O mare companie germană construiește o fabrică la Sânandrei

2318

O mare companie germană investeşte aproximativ 300 de milioane de euro într-o fabrică de seringi perfuzabile care va fi construită în comuna Sânandrei, judeţul Timiş.

Lucrările la fabrica de seringi perfuzabile vor începe în această vară şi se vor finaliza în 1 – 2 ani. Fabrica va fi construită în Parcul Industrial al localităţii Sânandrei.

Discuţiile cu reprezentanţii companiei B. Braun au început în urmă cu câţiva ani, însă doar în acest an au fost finalizate lucrările de infrastructură necesare.

În urmă cu o săptămână, Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a avut o întrevedere cu delegaţia companiei B. Braun.

“În cadrul întâlnirii, reprezentanţii companiei şi-au exprimat intenţia de a extinde afacerile din România. Astfel, în perioada următoare, aceştia vor demara o investiţie de tip greenfield, care va presupune construcţia unei fabrici de soluţii perfuzabile, construcţia unui centru de cercetare şi dezvoltare ştiinţifică cu laboratoare specializate, precum şi construirea unui nou centru logistic. Noua investiţie ar urma să fie finalizată până în anul 2020 şi va genera aproximativ 250 de noi locuri de muncă”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

LĂSAȚI UN MESAJ