Update: Grav accident cu patru victime în vestul țării! A intervenit echipajul de descarcerare și elicopterul SMURD

1081

Grav accident de circulație în vestul țării, în această după-amiază. Două mașini Volkwagen, marca Golf și Sharan, au fost implicate într-un accident rutier pe Autostrada A1, la aproximativ 1 km de Vama Nadlac.

Au fost trei persoane în Golf, șoferul (inconștient, posibil decedat), o persoană de sex feminin, care a ieșit din autoturism . Aceasta primește îngrijiri de echipajul ambulanței. O altă persoană de sex feminin prinsă în spate. Se intervine pentru descarcerarea și predarea victimei echipajului de pe elicopterul SMURD.

VW Sharan este răsturnat cu roțile în sus și a avut o singură persoană, șoferul, care a reușit să iasă din autoturismul accidentat.

La locul incidentului a intervenit Detașamentul Arad cu o descarcerare ușoară, SMURD Timișoara, Serviciul de Ambulanță Județean Pecica și un elicopter SMURD.

Traficul este blocat pe ambele benzi, pe sensul de mers de la Vamă către Arad.

UPDATE: Șoferul din VW Golf a decedat, iar una dintre femei a fost preluată de medicii de pe Serviciul de Ambulanță Arad. Din primele informații se pare că a suferit o fractură de bazin.

sursa text si foto: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ