Grădina… halucinogenă din vestul țării! Cum făceau ”afaceri” un tată și fiul său

360

Oamenii legii au descoperit ieri o cultură ilegală de cannabis în apropierea Devei. Plantele halucinogene erau cultivate în grădină, apoi recoltate şi vândute consumatorilor.

Conform comunicatului transmis de IPJ Hunedoara, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara şi procurorii DIICOT Hunedoara au descoperit o ”cultură ilicită outdoor de cannabis, în urma a trei percheziţii efectuate la locuinţele unor persoane bănuite că făceau trafic de droguri de risc”. Percheziţiile au avut loc în 2 octombrie, pe raza localităţilor Simeria, Şoimuş şi Vălişoara.

”În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un tânăr din Simeria, împreună tatăl său, au organizat o cultură ilicită outdoor de cannabis. Plantele erau recoltate şi oferite spre vânzare unor consumatori, pe raza localităţilor Deva şi Şoimuş, contra sumei de 50 lei/gram. Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au ridicat aproximativ un kilogram de muguri de cannabis, precum şi echipamente destinate cultivării plantelor”, au informat anchetatorii.

Tânărul a fost reţinut şi dus ieri cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Hunedoara. Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a lui Daniel Gherman pe o perioadă de 30 de zile, decizia nefiind definitivă. Tatăl tânărului va fi cercetat şi el, doar că în stare de libertate, pentru trafic de droguri de risc.

sursa: mesagerulhunedorean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ