Golgheterul Ripensiei va continua în Liga 1

102

Ripensia a rămas fără golgheterul său, senegalezul Ndiaye Mediop a părăsit Ciarda Roșie pentru a evolua în Liga 1. Atacantul a semnat cu nou-promovata Dunărea Călărași.

După patru ani petrecuți în tricoul roșu și galben, Ndiaye Mediop s-a despărțit de clubul care l-a propulsat în prim-planul fotbalului românesc. Principalul marcator al Ripensiei va juca în prima ligă așa cum și-a tot dorit în ultimii ani. Dunărea Călărași este clubul cu care a semnat Mediop după ce în trecut a ratat transferul în prima ligă, la ACS Poli și Viitorul Constanța. Plecarea sa la echipa condusă de Dan Alexa a fost anunțată de clubul Ripensia pe siteul oficial.

Senegalezul de 26 de ani este golgeterul Ripensiei, pentru care a înscris în acest sezon de 19 ori și a dat 5 pase decisive. S-a clasat pe locul 3 în clasamentul marcatorilor Ligii a 2-a; a fost golgheter în Liga a 4-a și Liga a 3-a.

Tot la Dunărea va ajunge și un alt atacant ce a evoluat la Timișoara. Mihai Roman a înscris un singur gol pentru ACS Poli în perioada în care a fost împrumutat de CSU Craioav. Din iulie el va juca sub formă de împrumut pentru călărășeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ